dimarts, 8 de març del 2016

El Forum Internacional de Arpilleras va acollir 18 participants de Catalunya

FORUM INTERNACIONAL DE ARPILLERAS Euskadi 2016
del 25 al 28 de febrer
Bilbo · Donosti · Gernika


Divendres a Donosti, Capital europea de la Cultura-2016, on van exposar les dones de la Fundació Ateneu Sant Roc, Pilar, Manoli i Antonia presentant l'entitat i Neus i Montse parlant del procès de les arpilleristes de La Maternitat.


Posteriorment una interessant xerrada sobre processos a l'escola de la mà dels mestres participants Neus i Norbert, que van explicar les seves experiències a Sant Pol de Mar i Palau-solità i Plegamans, respectivament.


El diumenge al matí li va tocar el torn a les dones de Congrés-Indians, Mariona, Eugènia, Lourdes, Lucía, Nuria, Carme i Judit que van explicar el procès de les seves arpilleres de Guerra Civil espanyola.

Les tardes de divendres i dissabte vam tenir taller un espai molt adient per compartir opinions i experiències. per elaborar dues arpilleres sobre la problemàtica dels refugiats a Europa i en favor dels Drets humans.


Al migdia del divendres una breu visita guiada per Donosti, el dissabte visita guiada al Museu de la Pau de Gernika i per l'exposició Conflict Textiles. El diumenge vam visitar la "Casa de Juntas" i el mític "Árbol de Gernika".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada