diumenge, 22 de gener del 2017

Filant Honduras i Catalunya en una Arpillera


Taller: “Teixint fils d’emocions des del conflicte”
del 25 al 29 de gener de 2016
Lloc: Tegucigalpa (Hondures)
Formadores: Marina Caireta i Neus Bartrolí
Organitza: Centro Cultural de España amb la col·laboració de la Fundación Internacional y para Iberoamérica de Administración y Políticas Públicas (FIIAPP)

En el marc del Programa ACERCA de la Cooperació Espanyola, s'ha organitzat aquest taller amb l'objetiu de fomentar i reflexionar sobre una cultura de convivència a través del diàleg i la cohesió social.

Va comptar amb la participació de 27 docents, de deu institucions educatives del Districte Històric de Tegucigalpa. Els participants van aprendre a reduir l'estrès i l'ansietat per crear i re-crear amb la seva pròpia consciència un clima més saludable, ètic i comprensiu a les escoles.

Les docents encarregades de l'activitat van ser la Marina Caireta, formadora-investigadora d'educació per la pau, Escola Cultura de Pau-UAB i la Neus Bartrolí, mestra, artterapeuta i comunicadora social-periodista.


Arpillera de Livia Ávila. 

Sandra Rodríguez, una mestra participant al curs realitzat el mes de gener de 2016 a Tegucigalpa (Hondures), edita un article amb la seva experiència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada