dijous, 22 de juny del 2017

Presentació de Finestres al futur


Exposició: Finestres al futur
Presentació: 20 de juny de 2017
Lloc: Fundació Ateneu Sant Roc (Badalona)
Organitza: Espai familiar Elna

El passat 20 de juny les mares de l’Espai Familiar Elna ens van obrir les finestres del futur dels seus infants amb el seu projecte d’arpilleres. Ho van fer amb la mirada oberta al món, i amb els fils invisibles sorgits dels seus cors ens van fer partícips de belles il·lusions.

Durant el procés i abocades a les finestres van sentir el temps anar i venir. Van planejar entre nostàlgies les seves pròpies realitats fent d’un instant tot un imaginari de coratge i de tendresa cap el demà dels seus fills i filles.I les finestres es van obrint de bat a bat. De les mirades exteriors en van sorgir les espurnes dels seus mons interiors perquè aquestes finestres són plenes de possibilitats. Finestres ben significatives que s’han obert també a l’anhel de llibertat personal i col·lectiva, a la reivindicació silent de la seva condició de dones i mares.

El resultat dels somnis les ha unit en la màgica coincidència de valorar l’educació com a motor de creixement personal i de canvi, a poder prendre les seves pròpies decisions i a l’esperança de construir un món millor i més solidari des de l’ètica i les bones accions.

...I en un espai protegit, entre retalls, fils, rialles i esperança, han après que malgrat moltes vegades no podem convidar el vent, sí podem deixar-li la finestra oberta.

Montse Massana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada