dimecres, 4 d’octubre del 2017

Acció CUERPOS GRAMATICALES

L'acció Cuerpos Gramaticales és un procés participatiu que neix amb l’objectiu de generar un espai de diàleg i memòria que contribueixi a la construcció de la pau, la reparació simbòlica, la resistència pacífica i el reconeixement de drets dels processos de la societat civil. La proposta s’emmarca en el projecte Estratègies de Memòria, Veritat i Reconciliació de dones colombianes a l’exterior, organitzat per l’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.


Cuerpos gramaticales inclou diverses formacions prèvies durant els mesos de setembre i octubre amb tallers i una acció artística final que se celebrarà el 21 d'octubre. Hi ha previstos tallers de dansa, de literatura, de teatre i d'arpilleres.


TALLER D'ARPILLERES
dimecres 18 d’octubre de 17 a 20 h
al Centre Cívic Barceloneta (Carrer de la Conreria, 1-9 · Barcelona)
A través del teixir crearem la nostra història, la que volem recordar o oblidar. Gràcies a l'art i la metodologia psicoafectiva crearem vincles i promourem l’intercanvi d’experiències al voltant de la diversitat cultural i la pau.
Dinamitzadora: Isabela Porras

L'acció final de Cuerpos gramaticales consistirà en una performance que fomenta l’apoderament de les persones. Durant un temps determinat els participants romanen asseguts i en silenci amb terra a sobre, creant la imatge d’estar sembrats, en un procés de catarsi individual i col·lectiva. Paral·lelament a l'acte tindran lloc diverses activitats com actuacions musicals, lectura de poemes, lliurament de plantes a les persones participants i parlaments. El lloc concret de l’acció i l’hora de trobada es faran públics pròximament.

Les persones interessades en el projecte poden participar en tot el procés (tallers i acció final) o només en alguna/es activitat/s. En tot cas, cal confirmar assistència prèvia per correu electrònic a activitats.icip@gencat.cat o per telèfon al 93 554 42 86.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada