dijous, 15 de novembre del 2018

'Cosint relacions sanes'


Exposició: 'Cosint relacions sanes'
Del 12 al 25 de novembre
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família (c. Provença 480 · 08025 Barcelona)
Organitza: Teixint Vincles



Durant tot el mes de novembre la Comissió de Feminismes i Canvi Social organitza el cicle “Dones en so de pau”, al voltant del 25 de novembre, dia Internacional per l’eliminació de la Violència vers les Dones.

Dins d'aquest marc, el grup Teixint Vinles ha organitzat l'exposició d’arpilleres: 'Cosint relacions sanes' que ofereix un espai per explicar històries personals, reflexionar sobre els pilars fonamentals de la parella i com poder cosir unes relacions sanes. A través de les arpilleres s'han representat aspectes com son el respecte, l'amor, el suport... tan imprescindibles en les relacions.


Al Centre Cívic es poden veure dues exposicions més:
  • 'A tu també et pot passar', de la Fundació Aroa, exposició fotogràfica realitzada pels i per les alumnes de quart d’ESO de l’IES Poeta Maragall. Aquesta mostra les experiències de les dones que pateixen violències masclistes, per contribuir a fer visible aquesta problemàtica social i promoure les relacions igualitàries i saludables.
  • 'Dones supervivents', de l'Associació Helia que dona suport a dones que pateixen violència de gènere. L'exposició recull una compilació d'elements que permeten que dones resilients que ja no són víctimes, dones apoderades que han decidit trencar el silenci, dones supervivents de relacions de violències masclistes, s'expressin lliurement al món que les envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada