dimecres, 15 de maig del 2019

Segona exposició “Blog i arpilleres” al Punt Òmnia de Figueres


Exposició: Blog i arpilleres · 2a edició
Maig de 2019
Organitza: Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres


El taller "Blog i arpilleres" del Punt Òmnia de Figueres ha arrencat amb força i ja ha agafat volada. Després de la inauguració de la primera mostra Blog i arpilleres, el gener passat, aquest abril totes les participants de l'activitat han aconseguit aplegar també una trentena de persones en la inauguració de la segona mostra "Blog i arpilleres".

El Punt Òmnia va exposar unes 15 teles i cosits que les participants havien elaborat al llarg del primer trimestre del 2019, gràcies a la feina conjunta, coordinada i d'equip del taller “Blog i arpilleres” del Punt. Amb un pica-pica i una festa de comiat del trimestre, el Punt va exposar els tapissos creatius artesanals i va explicar que, aquest cop, les peces s'havien elaborat sota una temàtica comuna: el Dia Internacional de les Dones.

Segons la dinamitzadora del Punt, el repte d'aquesta segona edició del taller va ser fer una feina prèvia d'informació i de sensibilització amb les participants sobre la violència masclista i el feminisme. "Tenint en compte que les dones ja estan molt motivades —va explicar la dinamitzadora— hem pogut cercar per internet, a través de navegadors web, què és la violència de gènere, quines formes pot prendre i quines conseqüències té per al conjunt de la societat".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada