dissabte, 1 d’agost del 2015

De les noves tecnologies a les arpilleres


Taller "DE LES TIC A LES ARPILLERES"
Organitza: Punt Òmnia Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts


Després d’utilitzar les tics per fer una recerca de l’origen de les arpilleres, i de veure exemples d’altres creacions… Aquí al Punt Òmnia sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, ja hem començat el procés, d'elaboració i creació d'arpilleres tot cosint una bona part de la història d'aquest barri.

Seguint el procés en les sessions que hem realitzat, les participants d'aquest taller "De les tics a les arpilleres" han compartit les unes amb les altres les seves històries i alhora la satisafacció de realitzar aquest taller, per ara breu tot i que Molt intens!! Fins arribar al darrer dia amb el resultat d’aquestes magnífiques arpilleres!! I això que era la primera vegada que creaven arpilleres com aquestes!! I al Punt Òmnia estem encantades i satisfetes d'aconseguir aquest gran repte que ens hem proposat, podent dinamitzar aquí al Punt també d’aquesta forma tan artesanal i creativa a nivell social i comunitari, cosint i creant en l’arpillera la seva pròpia història, i el que destaquen més cadascuna d’aquest barri on estem: el barri de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts!!

Valorant i agraïnt molt el suport de la nostra entitat gestora Fundació sociocultural Atlas per fer possible dur a terme aquest taller. I Agraïnt a la Fundació Ateneu Sant Roc, el fet de que són el nostre referent més proper, amb una gran experiència en les arpilleres digne d'admirar i a tenir molt en compte dins de l'àmbit social i concretament per tota la tasca que porta durant tot aquest temps a terme elaborant les arpilleres!!

I alhora agraïm moltissim a l'Ateneu la possibilitat que ens ofereix i ens facilita per donar-nos a conèixer en aquest àmbit, i sentir desde la humiltat de que hem començat aquí a formar part d'aquesta tasca tant important per tal de millorar, la qualitat de vida de les dones que cusen les seves històries en les arpilleres, podent-se així sentir-se empoderades amb la dignitat que totes i cadascuna d'elles es mereixen! I tant de bo que a partir d'aquí i amb el pas del temps, aquesta llavor que s'ha plantat es vagi regant i creixent i creixent!!

I al proper setembre tenim previst fer-ne una exposició d'aquests treballs al Casal Cívic sant Josep de Sant Vicenç dels Horts on més endavant ja en farem més difusió i a on totes i tots hi esteu convidades i convidats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada