dimecres, 10 d’octubre del 2018

Amics de la Unesco de Barcelona inaugura el projecte Donar la mà

Exposició: Arpilleres en acció: Refugiats
del 9 al 31 d'octubre
Lloc: Amics de la Unesco de Barcelona (Mallorca 207, pral 1a · Barcelona)
Organitza: Amics de la Unesco de Barcelona i Fundació Ateneu Sant Roc



Sota el lema "Un mar de confusions: refugiats?? immigrants??" ahir va tenir lloc a la seu d'amics de la Unesco de Barcelona una taula rodona a càrrec d'Adriana Quintero, representant de la Asociación para las Naciones Unidas en España; Pilar López, coordinadora de la Fundació Ateneu Sant Roc; i Miquel Matas, coordinador del programa Donar la mà d'AUB.

L'Adriana ens ha fer veure que a Europa, a Estats Units... al món, la crisi migratòria ha deixat en evidència la involució dels Drets Humans. Però també ens ha parlar del pacte global per a la migració proposat per les Nacions Unides, una oportunitat per a millorar la governabilitat de la migració i afrontar els desafiaments associats amb la migració actual, així com per reforçar la contribució dels migrants i la migració al desenvolupament sostenible.

D'altra banda les ONGs Open Cultural Centre i Fundació Benallar han explicar breument les seves activitats entorn de les persones refugiades i Paqui Báez, Manoli García i Antonia Amador, del grup d'arpilleres de l'Ateneu, han explicat el significat i la intenció de les seves obres de roba i fil.

La clenda a càrrec del grup Góspel Barcelona i un espai per compartir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada