dijous, 23 de juliol del 2015

Experiència de P4 de l’escola El Calderí


Taller d'arpilleres amb nens i nenes de P4
Curs 2014-2015
Lloc: Escola El Calderí de Caldes de Montbuí


Elaboració d'una arpillera feta per alumnes de P4 com a cloenda de tot un treball previ de coneixement d'un mateix a nivell físic (esquema corporal) i a nivell emocional.

Des de l'Ajuntament de Caldes arriba la informació sobre un curs d'arpilleres gestionat pel Centre de Recursos del Vallès Occidental fruit de la demanda de les escoles públiques de Palau, les quals, el curs anterior ja han fet Arpilleres. Com a mestra de P4, després de fer la formació, valoro que i tot i que les arpilleres estan més adreçades a cicle superior que no pas a educació Infantil vull formar part d' aquest projecte i incloure'l dins el treball emocional que ja tinc programat.

D'altra banda, tinc com a objectiu traspassar l'experiència, la informació i els recursos obtinguts, al claustre de l'escola per tal de despertar l'interès pel projecte a la resta de companys i companyes.

És un projecte interdisciplinari que ens permet treballar diferents continguts de les tres àrees curriculars d'Educació Infantil: Àrea de descoberta d'un mateix, Àrea de l'entorn i Intercomunicació i llenguatges (llenguatge verbal, plàstic).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada